تاریخ انتشار : یکشنبه 14 بهمن 1403 - 15:29
کد خبر : 184580

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد؛

به دنبال روستاهای مولد با اجرای سیاست توسعه طرح ها و ایجاد زنجیره‌های تولید هستیم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افتتاح ۸ طرح مهم کشاورزی در سومین روز از دهه فجر در شهرستان کهگیلویه، گفت: با جدیت به دنبال داشتن روستاهای تولیدکننده و مولد هستیم و این هدف مهم را با ابزارهایی چون ایجاد زنجیره‌های ارزش تولید و توسعه عمودی و افقی واحد‌های موفق موجود دنبال خواهیم کرد.

به گزارش روشن خبر، سید علی معتمدی‌پور در آیین افتتاح پروژه‌های بخش کشاورزی شهرستان کهگیلویه که با حضور استاندار این استان برگزار شد، به جای تعارفات و تقدیر و تشکر‌های معمولی، به نکاتی کلیدی در مورد موانع و آینده کشاورزی این منطقه اشاره کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: بسیاری از شهرستان‌های ما به ویژه دشت‌های کهگیلویه، منابع آبی و زمین و کشاورز پای کار هست اما خبری از تامین آب نیست و پروژه‌های تامین آب به کندی پیش می‌روند.

معتمدی‌پور که در آیین افتتاح یک واحد ۵۰ هزار قطعه‌ای مرغ گوشتی در حضور استاندار و در روستای چنگلوای دهدشت صحبت می‌کرد، ادامه داد: دست‌های همین روستای چنگلوا و حومه‌ی غربی دهدشت منتظر رسیدن آب هستند و به جرأت می‌گویم راه شکست بیکاری از مسیر تامین آب اراضی کشاورزی می‌گذرد که در این زمینه نیازمند همکاری بیشتر شرکت آب منطقه‌ای هستیم.

معتمدی‌پور همچنین احداث سد آبریز را مطالبه مهم بخش کشاورزی برشمرد و از پیگیری‌های این سازمان و همچنین استاندار و نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی خبر داد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اهمیت داشتن روستاهای مولد و برون رفت از مصرف‌گرایی اشاره کرد و گفت: در شهرستان کهگیلویه، ۳۶ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۷۰۰ هزار قطعه وجود دارد که نیمی از این ظرفیت در همین روستای چنگلوا است و این یعنی اینکه می‌شود در همه روستاها چنین وضعیت امیدوارکننده‌ای داشت.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در همه اقدامات مرتبط با تولید در جهاد کشاورزی، سیاست اجرا و تکمیل زنجیره های تولید را دنبال می‌کنیم به طوری که در همین روستای چنگلوا با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار قطعه مرغ گوشتی، یک کارخانه تولید خوراک دام و طیور نیز به بهره‌برداری رسیده و تنها نقیصه برای تکمیل زنجیره مرغ در روستای چنگلوا، نبود کشتارگاه است که با جذب سرمایه‌گذار و تامین تسهیلات مورد نیاز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

معتمدی‌پور افزود: روی اجرای پروژه‌های اقتصادی تمرکز کردیم چرا که این پروژه‌ها توسط سرمایه‌گذاران اجرا می‌شوند و نهایتا ما بخشی از سرمایه‌گذاری را به عنوان تسهیلات به آنها پرداخت می‌کنیم اما در گذشته این رویه برعکس بود و گاها کل یک طرح با تسهیلات پرداخت می‌شد و در مجموع این رویکرد موجب پایداری و تقویت اقتصاد مردمی می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد همچنین مشکل کمبود تسهیلات این بخش را یک مانع بزرگ دانست و گفت که اگر تسهیلات به موقع تامین و تزریق شود می‌شود چهره کشاورزی استان را در محورهای مختلف آب و خاک، صنایع تبدیلی، دام و طیور، آبزیان و باغبانی و گلخانه متحول کرد.

وی گفت: با وجود موفقیت‌های قابل توجهی که در سیمای کلی کشاورزی این استان به وجود آمده ولی باید گفت که در پروژه‌های عمرانی، مشکلات تامین آب که در اختیارات جهاد کشاورزی نیست و در پروژه‌های اقتصادی، مشکل کمبود تسهیلات دو‌مانع بزرگ بر سر راه توسعه کشاورزی این استان است.

معتمدی‌پور در پایان گفت که در دهه فجر ۱۴۰۳ تعداد ۸ طرح مهم کشاورزی در شهرستان کهگیلویه، با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد ریال رسما افتتاح و به بهره‌برداری رسید‌.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

متأسفانه در حال حاضر نظرسنجی فعالی در روشن‌خبر وجود ندارد.

مارگون

دنا

لیکک

باشت

کهگیلویه

چرام

لنده

گچساران

بویراحمد